O projektu

Jedinstvena kulturno-turistička atrakcija koja će u ljetnim večerima transformirati Trešnjevački plac u gozbu za sva osjetila.

PLAC MLJAC osmišljen je kako bi oživio, iskoristio te afirmirao neiskorišteni prostor Trešnjevačkog placa u večernjim satima te kako bi na taj način građanima i brojnim posjetiteljima Zagreba ponudio kvalitetne, originalne i autohtone programe te otkrio ” dušu Trešnjevke”, njezine “mirise i okuse” koje doista treba doživjeti.

Projekt se održava od ponedjeljka 1. do nedjelje 7.7. – svakog dana od 19:00 do 24:00.

Trešnjevački plac zauzima važno mjesto u sjećanju brojnih Trešnjevčana. Već desetljećima redovito hrani brojne Zagrepčane najboljim i najsvježijim namirnicama. Preko dana Trešnjevački plac je živa i šarena tržnica, jedna od najljepših u Zagrebu. U večernjim satima, međutim, ovaj atraktivni prostor ostaje prazan.

“Vrijeme je da se Trešnjevačkom placu vrati duša! Trešnjevačku tržnicu želimo transformirati u gozbu za sva osjetila, noćni plac ispunjen bojama i mirisima ljeta”, poručuju organizatori.

Osjeti živahnu atmosferu, šopingiraj kod omiljene kumice, poveži se s prijateljima (ili upoznaj nove!) i uživaj u ugodnoj glazbi.

Budi FACA, dođi do PLACA!